Algemene info

Circolitoweekend 2019: van vrijdag 26 tot en met zondag 28 april

We gaan dit jaar opnieuw naar de Bonte Beestenboel in Wortel!

We vertrekken vrijdagavond om 18u met de bus, allemaal samen. Het is altijd leuk als er dan al veel deelnemers zich wat aan het thema hebben aangepast! Grappig, en het geeft meteen sfeer!

Het thema van 2019 is... CIRVIVAL!

Bekijk hier alvast de trailer!

Details lees je via de link hiernaast!

Zondagnamiddag nodigen we de ouders uit op de slotvoorstelling om 15u, en daarna kunnen ze hun artiest(en) terug mee naar huis nemen. (Laat vooraf iets weten als dat niet lukt!)

In de Bonte Beestenboel slaapt iedereen in mooie kamertjes van 4 of 5 personen, we eten in de koeienstal (echt waar!), er is heel veel speelruimte buiten, er zijn geitjes, schapen, varkens, paarden!

Belangrijk! Voor wie? Iedereen vanaf het eerste leerjaar (dus uit de A-groepen in Vilvoorde en Lier, CircusPunt 1-2-3 uit Sint-Niklaas, of uit de Harlekijntjes en Pierrots in Mechelen) mag in principe mee.

Maar ... het is wel een behoorlijk vermoeiend weekend, met 100 man alles samen, met alle leeftijden door elkaar, met twee overnachtingen, etc.

Dus we vragen aan de ouders van de jongste potentiële deelnemers om zelf goed te overwegen of hun kind zo'n weekend gaat aankunnen op een voor hem of haar fijne manier. Als ze regelmatig gaan logeren, of al ervaring hebben met kampen, dan zullen er bijvoorbeeld weinig problemen zijn... Maar voor de eerste keer alleen weg, dan is deze bende echt niet de beste manier.

Jullie kennen jullie kinderen het best, en kunnen het best inschatten of ze het leuk gaan vinden en gaan aankunnen. En anders gewoon een jaartje wachten, er komen nog weekends!

Prijs: 45 euro per persoon, 5 euro korting voor bijkomende deelnemers uit hetzelfde gezin. Korting voor UITpas voor kansengroepen, Vrijetijdspas. Lekker eten, alle activiteiten, en busreis heen zijn inbegrepen.Je kan inschrijven via 'mijn Circolito'

Als er plaatsen over zijn, kunnen er ook (nog-)niet-Circolito's mee gaan. Zij betalen 10 euro meer. Die kunnen zich nu al wel inschrijven, maar ze staan dus nog eventjes op  de wachtlijst, tot een dikke week voor vertrek. De vorige jaren konden er telkens nog enkele niet-circolito's mee.