Circolito
Nieuws

Circolito op Mechelen Beach!

14 juni 2022

Mechelen Beach verhuist dit jaar naar het Douaneplein. En natuurlijk is Circolito dan aanwezig om ons circusvirus te verspreiden!

Jeugddienst on tour 

Op woensdag 3 augustusvind je ons op het strand van 14u tot 16u, samen met onze prachtige CircusVl’o. We brengen onze diabolo’s, flowersticks, balletjes, bordjes, … mee (zoveel als er in de bakfiets kunnen) en nodigen iedereen uit om te komen proberen. 

Zomercircus

Donderdag 4 augustus zal het Zomercircus doorgaan op het strand. Zomercircus? Wat is dat? Wel, elke donderdagavond tijdens de zomervakantie kan je vrij komen oefenen in Den Hangar in Mechelen, hier kan je daar alles over lezen. Maar op 4 augustus zijn we dus te vinden op het strand en ben je meer dan welkom om samen te komen trainen, mét de voetjes in ‘t zand! We zijn te vinden op ‘t strand van 18u tot 22u. Deze strand-editie van het Zomercircus is gratis, vergeet wel niet je eigen circusmateriaal mee te brengen! 

Circus voor iedereen

Op zondag 7 augustus eindigen we onze strand perikelen met een knaller: Circus voor iedereen. We organiseren dan een circusinitiatie mét mast, trapeze én nog veel meer ander circusmateriaal. Iedereen is dan welkom om kennis te maken met circus of om nieuwe circustrucjes te leren. 

Tot dan! 

Team Circolito

Mis niets van Circolito!

Ook op onze (sociale)media kanalen wordt er veel getoond! We proberen regelmatig foto's te delen van tijdens de lessen, Circolito-activiteiten, initaties en de andere coole activiteiten waar Circolito deel van mag zijn. Goesting om sneller op de hoogte zijn van ons doen en laten?
Volg ons op Facebook, Instagram of YouTube!

Elke maand nieuws over Circolito in je mailbox? Laat dan hier je gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief