Circolito

Circusclub

Op zondagvoormiddag gaat er in de Hangar in Mechelen de Circusclub door! Iedereen is dan welkom om vrij te trainen. Het ideale moment om die ene truc te oefenen die je in de les net niet onder de knie kreeg! Ook diegene die geen wekelijkse les (meer) volgen zijn welkom om te komen oefenen.
Bascule springen bij Circolito

Zomercircusclub

Omdat drie maanden stilzitten niet voor iedereen een optie is, organiseren we tijdens de zomervakantie de Zomercircusclub! Op donderdagavond, tussen 19u en  22u, kan je gratis komen circussen (gratis voor Circolito-leden, niet Circolito's betalen 5 euro, voor de verzekering). De Zomercircusclub werkt zoals de gewone circusclub: iedereen die zelfstandig kan trainen op een veilige manier is welkom (en kinderen die dat nog niet kunnen, mogen onder begeleiding van een ouder komen). Er is een lesgever aanwezig, om de veiligheid wat in het oog te houden en eventueel wat tips te geven als je daarnaar vraagt, maar deze zal geen les geven. We starten de zomercircusclub met een gezamelijke opwarming, wie later komt, moet zelf nog opwarmen. We verwachten uiteraard dat iedereen zelf de gebruikte materialen correct opruimt. Inschrijven voor de Zomercircusclub is niet nodig.

Op deze donderdagen zal de Zomercircusclub doorgaan: 

  • 6 juli
  • 13 juli
  • 20 juli
  • 27 juli
  • 3 augustus
  • 10 augustus
  • 31 augustus - Back to school editie!
  • 7 september
  • 14 september

Circusclub

Wie graag extra wil trainen, kan naar onze Circusclub op zondag komen! De Circusclub is geen echte les, maar eerder een ‘geleide training’: er is een lesgever aanwezig die een goede gezamenlijke opwarming begeleidt (wie later komt, is verplicht om zelf stevig op te warmen) en die tips geeft of uitdagingen kan bieden waar nodig. Na de opwarming kan je zelfstandig oefenen: acro en luchtacro, evenwicht, jongleren,...

De circusclub is toegankelijk voor iedereen die zelfstandig kan oefenen op een veilige en verantwoorde(lijke) manier. Jongere kinderen kunnen wel samen met een ouder komen trainen. Je bent welkom elke zondag van 10 tot 13u, ook tijdens de vakanties. Je kan voor een heel jaar inschrijven (€160, €80 voor wie al voor een andere les ingeschreven is), of ter plekke inschrijven en €10 betalen voor 1 keer (Circolito's die een wekelijkse les volgen, betalen €5).

Normaalgezien gaat de Circusclub élke zondag door, maar er zijn altijd uitzonderingen. Hou onze agenda goed in de gaten, daar kan je steeds terugvinden of de circusclub doorgaat.

Inschrijven

De inschrijven voor circusjaar 2023-2024 starten op maandag 15 mei om 19u00 stipt.
Zit je met vragen? Neem dan zeker eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.
Als inschrijven via de computer niet zo goed lukt, kan je altijd even bellen naar: 015 33 07 34

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
©2022 Circolito
BTW BE0478.541.877
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringsite made by design