Circolito

Circusclub

Op zondagvoormiddag gaat er in de Hangar in Mechelen de Circusclub door! Iedereen is dan welkom om vrij te trainen. Het ideale moment om die ene truc te oefenen die je in de les net niet onder de knie kreeg! Ook diegene die geen wekelijkse les (meer) volgen zijn welkom om te komen oefenen.

Zomercircus

Heb je zin om deze zomer vrij te komen trainen? Dat kan! 

Elke donderdagavond tijdens de zomervakantie (BEHALVE op 25 augustus, dan zijn we op Circolitokamp) ben je welkom om vrij te komen trainen. De zomer-circusclub zal doorgaan in Den Hangar te Mechelen, van 19u tot 22u.

Om 19u beginnen we met een gezamenlijke opwarming, begeleid door de aanwezige lesgever, daarna kan je vrij trainen. Als je later komt, dan warm je eerst zelf op voor je begint met oefenen. Inschrijven voor Zomercircus kan hieronder, je betaalt 15 euro voor de volledige zomer. Als je maar één keer komt (of iemand meebrengt die maar één keer komt), betaal je 5 euro ter plaatse. Diegenen die dit jaar ingeschreven waren voor de Circusclub op zondag,  moeten zich niet opnieuw inschrijven. De Circusclub op zondag zal tijdens de zomervakantie niet doorgaan. 

Iedereen die zelfstandig kan trainen op een veilige en verantwoorde(lijke) manier is welkom. Jongere kinderen kunnen natuurlijk wel samen met een ouder komen oefenen. 

Alles op een rijtje!

  • Zomercircus
  • Op donderdagavond (7/07, 14/07, 21/07, 28/07, 4/08, 11/08 en 18/08)
  • Van 19u tot 22u
  • Om 19u warmen we samen op
  • 15 euro voor de volledige zomer, 5 euro voor één keer 
  • Voor iedereen die zelfstandig kan trainen 
Bascule springen bij Circolito

Circusclub

Wie graag extra wil trainen, kan naar onze Circusclub op zondag komen! De Circusclub is geen echte les, maar eerder een ‘geleide training’: er is een lesgever aanwezig die een goede gezamenlijke opwarming begeleidt (wie later komt, is verplicht om zelf stevig op te warmen) en die tips geeft of uitdagingen kan bieden waar nodig. Na de opwarming kan je zelfstandig oefenen: acro en luchtacro, evenwicht, jongleren,...

De circusclub is toegankelijk voor iedereen die zelfstandig kan oefenen op een veilige en verantwoorde(lijke) manier. Jongere kinderen kunnen wel samen met een ouder komen trainen. Je bent welkom elke zondag van 10 tot 13u, ook tijdens de vakanties. Je kan voor een heel jaar inschrijven (160€, 80€ voor wie al voor een andere les ingeschreven is), of ter plekke inschrijven en €10 betalen voor 1 keer.

Inschrijven

De inschrijven voor circusjaar 2022-2023 starten op maandag 9 mei om 19u00 stipt.
Zit je met vragen? Neem dan zeker eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.
Als inschrijven via de computer niet zo goed lukt, kan je altijd even bellen naar: 015 33 07 34

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
©2022 Circolito
BTW BE0478.541.877
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringsite made by design