Circolito

Circusclub

Op zondagvoormiddag - in de zomervakantie op donderdagavond - gaat er in de Hangar in Mechelen de Circusclub door! Iedereen is dan welkom om vrij te trainen. Het ideale moment om die ene truc te oefenen die je in de les net niet onder de knie kreeg! Ook diegene die geen wekelijkse les (meer) volgen zijn welkom om te komen oefenen.

Circusclub

Wie graag extra wil trainen, kan naar onze Circusclub op zondag komen! De Circusclub is geen echte les, maar eerder een ‘geleide training’: er is een lesgever aanwezig die een goede gezamenlijke opwarming begeleidt (wie later komt, is verplicht om zelf op te warmen) en die tips geeft of uitdagingen kan bieden waar nodig. Na de opwarming kan je zelfstandig oefenen: acro en luchtacro, evenwicht, jongleren,...

De circusclub is toegankelijk voor iedereen die zelfstandig kan oefenen op een veilige en verantwoorde(lijke) manier. Jongere kinderen kunnen wel samen met een ouder komen trainen. Je bent welkom elke zondag van 10 tot 13u, ook tijdens de vakanties. Inschrijven gaat als volgt: 

  1. Je kan voor een heel jaar inschrijven (€160, €80 voor wie al voor een andere les ingeschreven is)
  2. Je kan een 10-beurtenkaart kopen (€70 euro, €35 voor wie al voor een andere les ingeschreven is)
  3. Of je kan ter plekke inschrijven en €10 betalen voor 1 keer (Circolito's die een wekelijkse les volgen, betalen €5).

Normaal gezien is er elke zondag Circusclub, maar er zijn altijd uitzonderingen. Hou onze agenda goed in de gaten, daar kan je steeds terugvinden of de circusclub doorgaat. Vanaf donderdag 4 juli 2024 tot aan de starten van het nieuwe circusjaar in september 2024, gaat onze Circusclub elke donderdag van 19u00 tot 22u00 door (niet op 15 en 22 augustus wegens kamp). Gedurende die periode is er geen Circusclub op zondag.

Inschrijven

De inschrijven voor circusjaar 2023-2024 starten op maandag 15 mei om 19u00 stipt.
Zit je met vragen? Neem dan zeker eens een kijkje bij de veelgestelde vragen.
Als inschrijven via de computer niet zo goed lukt, kan je altijd even bellen naar: 015 33 07 34

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
©2022 Circolito
BTW BE0478.541.877
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij