Circolito
Nieuws

De Circolito-nocturne: een mini-vakantiestage voor volwassenen

6 maart 2023
Jaloers op je kinderen die circusweken mogen doen? Of gewoon zin in 3 actieve, plezante en leerrijke avonden op rij? Lees zeker verder!

Op dinsdag 9, woensdag 10 en donderdag 11 april 2024, telkens van 19 tot 22u, organiseert Circolito in Mechelen een 'nocturne', een mini-lessenreeks van 3 avonden, voor volwassenen. 

Alle technieken komen aan bod: jongleren (jongleren met balletjes, sjaaltjes, ringen, diabolo, flowerstick, ..), evenwicht (ballopen, koorddansen, eenwieler, steltenlopen, ...) acrobatie (piramides, trampoline, ...) en luchtacro (trapeze, doek, mast, ...). Zie jij sommige van deze technieken echt niet zitten? Geen probleem, niets moet. Maar misschien wil je het na de stap-voor-stap-uitleg van de lesgever en met de hulp van de andere deelnemers toch proberen. En da's ook geen probleem. 

De nocturne is bedoeld voor volwassenen. We hebben de ondergrens toch op 16 jaar gezet, om zo ook een aanbod te creëren voor jongeren die liever enkele avonden samen met volwassenen oefenen dan samen met jongere kinderen op kamp te gaan. Een bovengrens is er helemaal niet, iedereen welkom.

Je moet ook geen 'voorkennis' hebben, de uitleg start telkens bij de basis. Heb je die basis al omdat je al circuslessen volgt of volgde, dan zorgen we met een gediversifieerd aanbod toch ook voor voldoende uitdagingen. Iedereen kan iets, niemand kan alles.

Inschrijven kan via deze link, klik op de tegel 'circusweken'. Er zijn nog enkele plaatsen vrij...

Eenwieler wordt gebalanceerd op kin

Mis niets van Circolito!

Ook op onze (sociale)media kanalen wordt er veel getoond! We proberen regelmatig foto's te delen van tijdens de lessen, Circolito-activiteiten, initaties en de andere coole activiteiten waar Circolito deel van mag zijn. Goesting om sneller op de hoogte zijn van ons doen en laten?
Volg ons op Facebook, Instagram of YouTube!

Elke maand nieuws over Circolito in je mailbox? Laat dan hier je gegevens achter en ontvang onze nieuwsbrief.

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief