Proefles-week

Een proef-les: lekker!

In 2022 houden we een proeflesweek van maandag 2 tot en met zaterdag 7 mei. De online-inschrijvingen starten vlak nadien, op maandag 9 mei om 19u. Hier lees je hoe dat in zijn werk gaat.

Tijdens de proeflesweek kan iedereen eens komen mee-circussen in een les, in Mechelen, Sint-Niklaas of Vilvoorde. De perfecte kans voor wie zich voor volgend atelierjaar misschien wil inschrijven. Alle multilessen, van kleuters tot volwassenen, zijn deze week proef-lessen! En ook de lessen Eenwieler A, juggler A, Diabolo, Improvisatie en Basisacro zijn proeflessen.

In die proeflessen kan je meedoen met de lessen die voor jouw leeftijd bedoeld zijn. Je kan gewoon naar zo'n les komen tijdens de proefles-week, maar een mailtje sturen naar info@circolito.be met vermelding van welke les je wil komen meedoen mag ook. Op het lessenrooster zie je welke lessen wanneer zijn. Er staat ook bij voor welke leerjaren de lessen bedoeld zijn. (kleuters die nu in de derde kleuterklas zitten, kiezen best voor een Harlekijn-les. Volgend jaar gaan ze immers zonder papa of mama komen meedoen. De anderen kiezen best de les van hun huidige leerjaar) Op de pagina 'multilessen' en specialisatielessen vind je wat er in de lessen aan bod komt, en hoe de groepen verdeeld zijn in Mechelen, Lier en Vilvoorde .

Voor de leerlingen die naar een hoger niveau willen gaan binnen een specialisatie, gaat het een beetje anders lopen dan voorheen. Daarvoor zullen we tijdens dezelfde week een test-les organiseren waardoor de lesgevers zo goed mogelijk kunnen inschatten wie op welk niveau kan meedraaien. Wil je inschrijven voor een hoger specialisatieniveau moet je op deze test-les zeker komen laten zien wat je in je mars hebt of vooraf van je lesgever te horen krijgen dat we al genoeg zicht hebben op wat jij kan. Het gaat om de lessen Acro A, Parkour A, Parkour B, Acro Porté B, Dynamische Acro B, Bascule, Luchtacro A, Luchtacro B, Luchtacro C, Juggler B en Eenwieler B. Laat vooraf weten of jij naar zo'n test-les wil komen, dan kunnen we al even nagaan of dat gaat passen.