Circolito
Specialisatielessen

Jongleren

Jongleren dat is voorwerpen in de lucht houden op verschillende manieren! Denk aan 1, 2, 3 of meer balletjes, ringen, kegels, diabolo, flowerstick, chinese bordjes, poi, ... Kan je al redelijk overweg met drie balletjes? Of heb je die diabolo al aardig in bedwang? Neem een kijkje bij onze specialisatielessen jongleren!

Juggler A en B

Ballen, kegels, ringen, fakkels ...

In de juggler-lessen ligt de focus op jongleren. Voorwaarde om in te schrijven, is dat je de cascade met 3 balletjes al wat onder de knie hebt. In deze specialisatielessen wordt de lat steeds hoger gelegd, de technieken worden uitgebreid en verbeterd en er worden nieuwe tricks aangeleerd en uitgevonden. Langzaamaan ga je op zoek naar je eigen, unieke jongleerstijl. Balletjes en kegels worden het meest gebruikt, maar ook diabolo, botsballen, poi, cigarboxes, etc. komen aan bod. Er zijn twee niveaus, Juggler A voor beginnende jongleurs, en Juggler B voor gevorderden. Inschrijven voor Juggler A kan vanaf 8 jaar.

  • Juggler A: vrijdag van 18u00 tot 19u30 in Den Hangar in Mechelen 
  • Juggler B: donderdag van 19u30 tot 21u00 in Den Hangar in Mechelen

Diabolo

In de diabolo-lessen willen we dit veelzijdig circus-instrument de aandacht geven die het verdient! Uiteraard komt diabolo al vaak aan bod in de multi-lessen, maar om echt naar een hoger niveau te geraken, is een specialisatieles wel een goed idee. We starten met 1 groep, maar mogelijk groeit die de komende jaren ook wel uit naar verschillende niveaus. Om in te schrijven voor deze les moet je de basics al onder de knie hebben (opdraaien, bijsturen, gooien-vangen, enkele extra trucjes) en veel goesting om nog veel meer te leren met je diabolo (en daarna diabolo'S!). Inschrijven kan vanaf 8 jaar.

  • Diabolo: donderdag van 18u00 tot 19u30 in Den Hangar in Mechelen

Lessenrooster

Ma
Di
Wo
Do
18u00-19u30
Diabolo
Hangar Mechelen
19u30-21u00
Juggler B
Hangar Mechelen
Vrij
18u00-19u30
Juggler A
Hangar Mechelen
Za
Zo
10u00-13u00
Circusclub
Hangar Mechelen

Circusclub

Wie graag extra wil trainen, kan naar onze Circusclub op zondag komen. De Circusclub is geen echte les, maar eerder een ‘geleide training’: er is een lesgever aanwezig die een goede gezamenlijke opwarming begeleidt (wie later komt, is verplicht om zelf stevig op te warmen) en die tips geeft of uitdagingen kan bieden waar nodig. Na de opwarming kan je zelfstandig oefenen: acro en luchtacro, evenwicht, jongleren,... dat kies je zelf!

De Circusclub is toegankelijk voor iedereen die zelfstandig kan oefenen op een veilige en verantwoorde(lijke) manier. Jongere kinderen kunnen wel samen met een ouder komen trainen. Je bent welkom elke zondag van 10u tot 13u, ook tijdens de vakanties. Je kan je voor een volledig jaar inschrijven, of ter plekke inschrijven en betalen voor 1 keer.

Prijzen

Bijna alle Circolitolessen lopen over een volledig circusjaar, tenzij het anders vermeld staat. Je schrijft in voor het hele jaar en je betaalt ook voor het hele jaar (zo’n tal 30 lessen). De standaardprijs voor een lesreeks van 1 uur per week is vanaf circusjaar 2023-2024 180 euro. Per extra halfuur komt daar 40 euro bij, zo kost een lesreeks van 2 uur per week bijvoorbeeld 260 euro.​​

Er is een korting voor bijkomende leerlingen uit eenzelfde gezin, en een grotere korting voor leerlingen die meerdere lessen willen volgen. Alle details hierover vind je bij veelgestelde vragen. We werken ook met korting voor houders van een UITpas met kansentarief (Mechelen), een V-pas (Vilvoorde) of een Kansenpas (Sint-Niklaas).

Als het inschrijvingsgeld een probleem vormt, neem dan zeker even contact op, dan zoeken we samen naar oplossingen en bekijken we welke kortingen Circolito kan geven.

 

Inschrijven

De inschrijven voor circusjaar 2023-2024 startten op maandag 15 mei om 19u00 stipt. De info over vrije plaatsen is vanaf 2 weken na de start van de inschrijvingen redelijk accuraat. Als een les op ‘volzet’ staat, dan is er daar dus geen plaats meer. Je kan je op de wachtlijst zetten, maar het is verstandiger om een andere les te kiezen. Zit je met vragen? Neem dan zeker eens een kijkje bij de veelgestelde vragen. Als inschrijven via de computer niet zo goed lukt, kan je altijd even bellen naar: 015 33 07 34

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
©2022 Circolito
BTW BE0478.541.877
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij