Uitleg verjaardagen

Circus als verjaardagsfeest.

Circolito zorgt voor een goede circuscoach, voor de uitnodigingen, voor een versierde circuszaal en voor al het materiaal. Jullie zorgen voor leuke vriendjes, en kunnen zelf een hapje of een drankje meebrengen voor de pauze. Het feestje duurt 3 uur, met een kleine pauze. Een kwartier voor het einde zijn de ouders van de gasten welkom, want dan start de voorstelling van jouw circus.

De feestjes kunnen vooral op zondag, in de voor- of namiddag. In de vakanties kan het vaak ook op zaterdag. Of op losse vakantiedagen, als er hier geen gewone lessen zijn. Verjaardagsfeestjes kunnen vanaf 7 jaar, maar misschien is wat langer wachten geen slecht idee, iets oudere artiestjes hebben er nog veel meer aan!

1 lesgever kan een groep tot maximaal 15 deelnemers (jarige inbegrepen) begeleiden. Als jullie met meer zijn, voorzien we ook een assistent-lesgever. Het maximum voor 1 groep is 20 deelnemers. Vanaf meer dan 20, splitsen we de groep, en zijn er 2 lesgevers nodig. De 2 groepen oefenen dan apart, maar kunnen wel samen optreden.

We kunnen feestjes organiseren in de groene zaal van Circolito in Mechelen, in de circolitozaal in de Kruitfabriek in Vilvoorde, en in de circuszaal van Circus Punt in St-Niklaas.

Circolito@KruitfabriekCircus Punt St Niklaas

Bij je thuis?

Circusfeestjes kunnen ook op verplaatsing. We hebben natuurlijk wel genoeg plaats nodig, en best ook een beetje hoogte (voor de diabolo's). Bij mooi weer is de tuin zeker mogelijk. Omdat we op verplaatsing geen trapezes, loopkabel en mast hebben, duurt de activiteit meestal maar 2,5 uur.

Voor prijzen en reservaties neem je best snel contact op met info@circolito.be

Uitnodigingen voor de verjaardagsfeestjes