Wat?

Chinese bordjes, diabolo, flowersticks, eenwieler, Chinese mast, … ?
Een drie uur durende initiatie, een vergadering met circustechnieken, groepsvertrouwen creëren via circusuitdagingen, …?
De keuze is aan jullie!
Door het grote aantal technieken zijn er erg veel mogelijkheden.
De locatie en de duur van de teambuilding bepalen uiteraard deels welke technieken aangeboden worden.
Hieronder vinden jullie enkele suggesties, maar voel je vrij om een aanvraag op maat te doen.

1 – 2 – 3 – circus!
Tijdens een korte circusinitiatie maak je kennis met de basisprincipes van jongleren en evenwicht. Organiseren jullie zelf een grote teambuilding op locatie? Dan past zo’n circusinitiatie van een uurtje perfect in een doorschuifsysteem met verschillende opdrachten. Je kan deze activiteit aanvragen vanaf 1 dagdeel (ongeveer 3u).

Diabolo en Dynamiek
Leer je team beter kennen tijdens enkele circusuitdagingen. Wie toont er doorzettingsvermogen als een (jongleer)opdracht moeilijk wordt? Op wie kan je (letterlijk) steunen? Hoe kan je als team een opdracht doen slagen? Een klein beetje theorie en vooral veel doen, biedt misschien wel een nieuwe kijk op jouw groep. Je kan deze activiteit aanvragen vanaf 1 dagdeel (ongeveer 3u).

Heel Den Hangar
Den Hangar is de thuisbasis van Circolito.
Wij delen onze locatie met de boulderhal Klimkaffee.
Voor een teambuilding van een halve of een hele dag kan er een samenwerking op poten gezet worden. Leuke, motiverende en uitdagende opdrachten doorheen heel Den Hangar!  

Vergaderen in de hoogte
Beweging zorgt voor meer zuurstof en energie. Dat kunnen jullie dan omzetten in een hogere concentratie en meer creativiteit.
Bij Circolito kunnen jullie komen vergaderen op ons platform met uitzicht op onze circuszaal en op Mechelen. Elke korte vergadersessie wordt afgewisseld met een inspirerend en uitdagend circusblokje waarbij we misschien ook wel eens de hoogte inkruipen.
We kunnen koffie, thee, frisdrank en een broodjeslunch voorzien. Via een gezellige 10-minutenwandeling langs het water kom je ook bij de ViaVia, het reiscafé.    

Pssst…. een leuk extraatje!
Voor €4,5 p.p. krijgen alle deelnemers, als herinnering aan de teambuilding, een gepersonaliseerde set jongleerballetjes cadeau. Zo zorgen we ervoor dat de circusvibe zeker nog een tijdje doorleeft in je team. Wees maar zeker dat er nog hard geoefend zal worden...