Wekelijkse lessen

Het volgend circusjaar '21-'22 start vanaf maandag 20 september in Mechelen en bij Circus Punt in Sint-Niklaas. In Vilvoorde zijn de eerste lessen op vrijdag 24 en zaterdag 25 september. (De afdeling van Lier is sinds september 2020 overgenomen door de Stedelijke Academie van Lier.

Wekelijks volgen meer dan 850 kinderen, jongeren en volwassenen les bij Circolito in Mechelen en Vilvoorde en bij Circus Punt in Sint-Niklaas. Er zijn multilessen, waarin zowat alle circustechnieken aan bod komen (nee, geen olifanten temmen), en specialisatielessen, voor als je je op één bepaalde techniek wil toeleggen.

Je krijgt de kans om op een plezante, ongedwongen en pedagogisch verantwoorde manier te circussen, begeleid door ervaren lesgevers en enthousiaste assistenten

Hiernaast zie je de verschillende mogelijkheden. In Vilvoorde zijn er (voorlopig?) enkel multilessen. Voor de specialisaties of kleutercircus moet je dus naar Mechelen komen

De inschrijvingen voor het volgend atelierjaar starten normaal gezien begin mei, afhankelijk van de proeflesweek etc. Maar door de corona-beperkingen is er wellicht geen proeflesweek mogelijk, en wordt de start van de inschrijvingen uitgesteld naar maandag 31 mei. Da's meteen ook de laatste lesweek van het huidige circusjaar.

De lessen beginnen half september en lopen tot begin juni. Er zijn geen lessen tijdens vakanties en op officiële schoolvakantiedagen. Daardoor komen we aan ongeveer 30 lessen op een jaar.

Circolito-acrobaten