Circusclub

Extra trainen op zondag.

Op zondag is er de CIRCUSCLUB: geen echte les, maar eerder een ‘geleide training’. Er is een lesgever aanwezig die een goede gezamenlijke opwarming begeleidt (wie later komt, is verplicht om zelf stevig op te warmen) en die tips geeft of uitdagingen kan bieden, ... Na de opwarming kan je zelfstandig oefenen: acro en luchtacro, evenwicht, jongleren.... Dis is het moment waarop de gemotiveerde Circolito’s elkaar tegenkomen om van elkaar te leren, om te oefenen wat ze in de les leerden, om op eigen tempo nieuwe dingen te ontdekken, … De circusclub is toegankelijk voor iedereen die zelfstandig kan oefenen op een veilige en verantwoorde(lijke) manier. Dat betekent onder meer dat je geen dingen doet waar je (nog) niet voldoende ervaring mee hebt. Jongere kinderen kunnen wel samen met een ouder komen trainen. Let op, de bedoeling is 'trainen', en dat betekent iets anders dan 'spelen' of 'hangen'. 

Elke zondag van 10 tot 13u, ook tijdens de vakanties (tenzij er andere activiteiten zijn). Je kan voor een heel jaar inschrijven (160€, 80€ voor wie al voor een andere les ingeschreven is), of ter plekke inschrijven en €10 betalen voor 1 keer.

Wie naar de circusclub komt houdt zich net als in alle andere lessen aan de huisregels en de corona-maatregelen, komt om echt te trainen en is er zelf verantwoordelijk voor dat alles opgeruimd is voor vertrek.

Inschrijven kan via 'mijn Circolito' -> wekelijkse lessen Mechelen en Vilvoorde -> Multilessen Mechelen -> Circusclub