Sint-Niklaas: Circus Punt

Lessen in Sint-Niklaas

lessenrooster Circus Punt 1920

MULTI-LESSEN

KLEUTERS kunnen vanaf de 2de kleuterklas circusles volgen. Op een fijne, speelse en creatieve manier worden ze uitgedaagd om hun grenzen te verleggen, hun zelfvertrouwen te vergroten en circusvaardigheden onder de knie te krijgen.

Er zijn verschillende circusdisciplines die doorheen de MULTI-lessen aan bod komen: JONGLEREN met doekjes, balletjes, ringen, kegels, diabolo, flowerstick en Chinese bordjes, EVENWICHT op bal, ton, rola-bola, stelten, eenwieler en loopkabel, ACROBATIE zoals handstand, radslag, piramides bouwen, mini-trampoline, maar ook luchtacro in doek en trapeze.

De MULTI-les voor GEVORDERDEN is voor jongens en meisjes vanaf 11 jaar die al een stevige basis circustechnieken onder de knie hebben en echte doorzetters zijn. Wil je voor deze les inschrijven, maar twijfel je, mag je altijd een mailtje sturen (startvoorwaarden: kunnen jongleren met 3 balletjes en rondjes kunnen rijden op de eenwieler).

Sta je versteld van wat de kinderen allemaal kunnen en wil je het zelf ook eens proberen? Kom dan meedoen met de MULTI-lessen voor 16+/VOLWASSENEN.

 

SPECIALISATIE-LESSEN

Heb je een portie lenigheid en kracht of wil je daarvoor trainen? Vertoef je graag in hogere sferen? Hou je van uitdagingen? De les LUCHTACRO is voor acrobaten die graag meer kunsten willen leren in doek en trapeze. Vanaf 8 jaar voor alle beginners.

Heb je al wat ervaring en kun je al tot boven klimmen in het doek, is het kruis op de rug bekend en kun je dat in de lucht doen om als salamander naar beneden te kruipen? Dan kun je inschrijven voor LUCHTACRO NIVEAU II, een les voor aapjes, maar niet voor speelvogels. Volgde je nog niet eerder luchtacro bij Circus Punt, neem dan zeker eerst contact op.

LUCHTACRO NIVEAU III is voor jongens en meisjes die al een stevige basis in doek en trapeze hebben en échte doorzetters zijn. (Je beheerst meerdere soorten klimmen in het doek en schaar, voetknoop, kruis op de rug en pijl zitten verankerd in je lichaam).

Er is ook een specialisatie les JONGLERENBallen, kegels, ringen, fakkels,… In deze lessen ligt de focus op jongleren. Als je al kan jongleren met 3 balletjes of heel veel zin hebt om dat te leren, kun je hiervoor inschrijven. Balletjes en kegels worden het meest gebruikt, maar ook ringen, diabolo, botsballen, poi, cigarboxes etc. komen aan bod.

Volwassenen kunnen ook inschrijven voor de lessen JONGLEREN of LUCHTACRO, dat zijn geen leeftijds-, maar niveaugroepen.

 

Adres: Minderbroedersstraat 81, 9100 Sint-Niklaas. De lessen starten op maandag 16 september.

Via Facebook kan je ons volgen en zie je als eerste alle nieuwtjes verschijnen (@Circus punt). 

Voor meer info of vragen: info@circuspunt.be of 0485/74.71.89. (Circus Punt is een onderdeel van Circusatelier Circolito VZW, Douaneplein 8, 2800 Mechelen)