Details

Het thema van het Circolitokamp 2021 is ....

Nog niet gekend!

We hopen heel erg dat we zonder veel corona-beperkingen op kamp kunnen, in 1 grote bubbel van 115 deelnemers en 25 begeleiders, maar dat is nog niet helemaal duidelijk... In de zomer van 2020 konden er maar 86 deelnemers mee, en maakten we twee gescheiden bubbels. Uiteraard zijn Circolito's creatief genoeg om toch een aantal gezamelenlijke spelen en activiteiten te doen, zonder dat de bubbels te dicht met elkaar in fysiek contact kwamen. Maar het is leuker als iedereen met iedereen contact kan leggen...

Op deze pagina vind je de nodige informatie. We weten dus nog niet of er corona-maatregelen zullen zijn. Voorlopig kunnen we dit al met zekerheid zeggen:

 • We verwachten je op zondag 22 augustus om 16u aan de hoofdingang van 'Weyneshof' (Weynesbaan 126, Rijmenam (Bonheiden)) Plannetje. Gelieve de aanwijzingen van de parkeerboys (m/v/x) goed op te volgen! 
 • Het kamp loopt ten einde op vrijdag 27 augustus. Dan keer je naar huis met nieuwe herinneringen, vaardigheden en vrienden voor het leven (en met een gegarandeerd slaaptekort ;-) ). Maar niet zonder eerst een slotoptreden te geven met massa's topartiesten (zoals jij!). En hopelijk kunnen we al je fans uitnodigen om te komen kijken naar dat slotoptreden.

Over onze nachten

Slapen doen we in tenten. De gasten uit bubbel 1 kunnen ook kiezen voor de slaaphoeve (maar mogen zeker ook in een tent mee!).

Niet vergeteneigen tent met alles erop en eraan (check je stokken, tel je haringen, en kijk even na of er geen muizen in gekampeerd hebben...), matras (met pomp, zonder gaten en mét stopje!) of matje en slaapzak, slaapspullen, toiletgerief… Zaklamp niet vergeten! Het gaat echt niet warm zijn eind augustus. Een extra dekentje of een dikke trui meer is zeker geen luxe...

Slaap je in de slaaphoeve? Dan kan je een bed gaan kiezen in de slaaphoeve, we verdelen de bedden daar ook wat volgens leeftijd.
Niet vergeten: 
een eigen hoeslaken voor over de matras is verplicht. Slaapzak of dekbed meebrengen, je eigen kussen meebrengen, slaapgerief, toiletspullen, en best ook een zaklamp,... 

Over onze dagen 

Elke dag zijn er verschillende circusworkshops om uit te kiezen, voor alle niveaus. Zowel beginners als specialisaten gaan zeker uitdagende workshops of trainingen vinden. We doen niet alleen maar circus. Er zijn grote spellen, een free podium, ... En 's avonds is er natuurlijk ook nog heel wat te beleven, tot we gaan slapen.

Voor het lekkere eten rekenen we op de kookkunsten van Caroline en haar team: uitgebreid ontbijt, veel verse groenten, minstens één warme maaltijd per dag, een vieruurtje...

 BELANGRIJK - BELANGRIJK - BELANGRIJK!

 • Als je eigen circusmateriaal meebrengt MOET dat gemerkt zijn MET JE INITIALEN/OF JE NAAM. (een tekentje dat alleen jij herkent is NIET voldoende!) Stop alles samen in een zak of circuskoffer, en zet daar ook je naam op. (Circusmateriaal zonder naam krijgt meteen een grote C van Circolito!)
 • Wie zelf geen circusmateriaal heeft, moet niet wanhopen, er is genoeg materiaal van Circolito.
 • Je identiteitskaart in een dichtgeplakte envelop met je naam erop. 
 • Als je medicijnen neemt: zorg dat alles in een zakje zit, met je naam op en voorzien van een heel duidelijke uitleg: wat, wanneer, hoeveel, etc. Geef het zakje de eerste avond af aan de verantwoordelijke van jouw bubbel
 • Breng een drinkbus mee, met je naam op.
 • Kledij: voldoende en warme speelkledij = sportieve kledij die vuil mag worden, en waarbij het geen ramp is als ze met een scheurtje ofzo terug komt. Aangezien dit België is, en het klimaat het ook niet meer zo goed weet, moeten we een beetje op alles voorbereid zijn. Zeker meebrengen: regenjas (voor twee druppels blijven we niet binnen!), dikke warme trui, lange broek, en voldoende, sportief geschikt schoeisel zeker niet vergeten. T-shirts en ondergoed en korte broeken ook niet! (Ook bij mooi weer is het gras ’s morgens nat, dus met 1 paar schoenen kom je er echt niet.) Vraag even aan Frank of Sabine of er een kans is dat we een zwembroek nodig hebben, en stop ze in dat geval in de valies! ZET. OVERAL. JE. NAAM. OF. INITIALEN. IN! 
 • Anti-muggen-spul. Dat helpt vaak ook tegen teken. En aangezien we in een bos zitten, door gras lopen en er vaak ook een muggenfestival plaatsvindt in het Weyneshof wanneer wij daar zijn: zeker meenemen!
 • Zaklamp om 's nachts de toiletten te vinden.
 • We zijn niet verantwoordelijk voor dure spullen zoals telefoons enzo die kwijt geraken of stukgaan omdat er iemand gaat opstaan in een donkere, al dan niet heel netjes opgeruimde tent. En we willen niet de verantwoordelijkheid nemen om 100 telefoons veilig bij te houden. Dus... beter niet meebrengen, of op eigen risico!
 • Ons adres (voor kaartjes en brieven, altijd leuk!): Weyneshof, Circolito, <naam deelnemer>, Weynesbaan 126, 2820 Rijmenam. Plannetje
 • Voor dringende gevallen kan je bellen naar Lieven: 0495 50 38 36

Inschrijven kan vanaf nu!