Diabolo

Diabolo!

In de diabolo-lessen willen we dit veelzijdig circus-instrument de aandacht geven die het verdient! Uiteraard komt diabolo al vaak aan bod in de multi-lessen, maar om echt naar een hoger niveau te geraken, is een specialisatieles wel een goed idee.

We starten met 1 groep, maar mogelijk groeit die de komende jaren ook wel uit naar verschillende niveaus. Om in te schrijven voor deze les moet je de basics al onder de knie hebben (opdraaien, bijsturen, gooien-vangen, enkele extra trucjes) en veel goesting om nog veel meer te leren met je diabolo (en daarna diabolo'S!)

  • Diabolo: donderdag, van 18u00 tot 19u30

De lessen vinden plaats in Den Hangar in Mechelen.

Op vrijdagavond is er de jongleerclub: geen echte les, maar eerder een trainingsmoment (waar geen vazen en kasten en lage plafonds vervelend doen) met andere jongleurs/diabolisten. De clubs zijn de momenten waarop de gemotiveerde Circolito’s elkaar tegenkomen om van elkaar te leren, om te oefenen wat ze in de les leerden, om op eigen tempo nieuwe dingen te ontdekken, … De jongleerclub is toegankelijk voor iedereen die zelfstandig kan oefenen, op een verantwoorde manier.