circusweken, weekends, kamp...

Inschrijven voor circusweken, weekends, kamp...

Multi-circusweken, specialisatiestages, circusweekends, het grote zomerkamp.... Van zodra de inschrijvingen open zijn, vind je ze hier!

Voor de circusweken: Als er voor een bepaalde week een A- en een B-groep is, dan zal je zien dat de leeftijden wat overlappen. 9- en 10-jarigen (op basis van geboortejaar) kunnen zowel voor de A- als de B-groep inschrijven. Kies dan op basis van ervaring. 9 of 10 jaar en weinig of geen circus-ervaring: kies de A-groep. 9 of 10 jaar en al meer dan een jaar lessen gevolgd, of verschillende circusweken gedaan: kies de B-groep. De deelnemers uit de A- en B-groep zitten echt wel samen in de circusweek: vooraf, opwarmingsspalletjes, vrij oefenen, de pauzemomenten, het optreden en zelfs sommige workshops zijn gezamenlijk. Maar voor de (meeste) workshops is leeftijd en ervaring wel belangrijk om te zorgen dat iedereen op het juiste niveau uitgedaagd wordt, en dan splitsen we op. 

Voor het circolitoweekend en het circolitokamp: Er worden altijd een hoop verschillende workshops aangeboden, met verschillende niveaus. Op die manier is er zeker steeds iets bij op jouw niveau!

Door in te schrijven ga je akkoord met de inschrijvingsvoorwaarden van Circolito. (Of je ze leest of niet, da's jouw keuze! :-))

(Als het met de computer niet zo goed lukt, kan je even bellen: 015 33 07 34)