Circolito
Specialisatielessen

Eénwieler

Leren rijden op een eenwieler is waarschijnlijk één van de moeilijkste circustechnieken om onder de knie te krijgen. Eenmaal je vertrokken bent, zijn de opties natuurlijk zalig (en eindeloos). Heb je een grote portie motivatie, doorzettingskracht en ben je niet bang van een blauwe plek? Dan heb je alles in je dat je nodig hebt om te leren rijden op een eenwieler! Ook diegenen die al reeds kunnen eenwieleren en op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging, kunnen zich inschrijven voor een specialisatieles op hun niveau.

Eenwieler A & B

In Eenwieler A leer je de basis van het rijden op een eenwieler, er is geen voorkennis vereist. Je leert er rijden, bochten maken, opstappen, achteruit rijden, springen, surplacen,... En je maakt er kennis met eenwielerbasket! Eenwieler A richt zich dus op beginnende eenwieleraars
Eenwieler B is de eenwielerles voor gevorderden. Er wordt verder gewerkt op de technieken uit Eenwieler A én er komen nieuwe skills aan bod, zoals wheel-walk, rijden op 1 been, trial, eenwieleracrobatie, en meer.

  • Eenwieler A: maandag van 18u00 tot 19u00 in de Appelaar te Muizen
  • Eenwieler B: maandag van 20u00 tot 21u00 in de Appelaar te Muizen

Eenwielerbasket

Eenwielerbasket, de naam verklapt het al: basketten vanop een eenwieler. Deze les is vooral voor leerlingen uit de B-les, want je moet al vlot kunnen rijden om mee te kunnen doen. Leerlingen uit de A-les die al vlot kunnen rijden zijn natuurlijk ook welkom!

  • Eenwielerbasket: maandag van 19u00 tot 20u00 in de Appelaar te Muizen
Eenwieler wordt gebalanceerd op kin

Lessenrooster

Ma
18u00-19u00
Eenwieler A

Appelaar Muizen

19u00-20u00
Eenwielerbasket

Appelaar Muizen

20u00-21u00
Eenwieler B

Appelaar Muizen

Di
Wo
Do
Vrij
Za
Zo

Circusclub

Wie graag extra wil trainen, kan naar onze Circusclub op zondag komen. De Circusclub is toegankelijk voor iedereen die zelfstandig kan oefenen op een veilige en verantwoorde(lijke) manier. Jongere kinderen kunnen wel samen met een ouder komen trainen. Je bent welkom elke zondag van 10u tot 13u, ook tijdens de vakanties. Je kan je voor een volledig jaar inschrijven, of ter plekke inschrijven en betalen voor 1 keer.

Prijzen

Bijna alle Circolitolessen lopen over een volledig circusjaar, tenzij het anders vermeld staat. Je schrijft in voor het hele jaar en je betaalt ook voor het hele jaar (zo’n tal 30 lessen). De standaardprijs voor een lesreeks van 1 uur per week is vanaf circusjaar 2023-2024 180 euro. Per extra halfuur komt daar 40 euro bij, zo kost een lesreeks van 1,5 uur per week bijvoorbeeld 220 euro.​​

Er is een korting voor bijkomende leerlingen uit eenzelfde gezin, en een grotere korting voor leerlingen die meerdere lessen willen volgen. Alle details hierover vind je bij veelgestelde vragen. We werken ook met korting voor houders van een UITpas met kansentarief (Mechelen), een V-pas (Vilvoorde) of een Kansenpas (Sint-Niklaas).

Als het inschrijvingsgeld een probleem vormt, neem dan zeker even contact op, dan zoeken we samen naar oplossingen en bekijken we welke kortingen Circolito kan geven.

Inschrijven

De inschrijven voor circusjaar 2024-2025 starten op maandag 13 mei om 19u00 stipt.

Zit je met vragen? Neem dan zeker eens een kijkje bij de veelgestelde vragen. Als inschrijven via de computer niet zo goed lukt, kan je altijd even bellen naar: 015 33 07 34

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
©2022 Circolito
BTW BE0478.541.877
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij