Circolito
Specialisatielessen

Evenwicht

Gloednieuw! Eén van de vier grote circusdisciplines is evenwicht. Tot voor kort hadden we bij Circolito enkel eenwieler als specialisatieles, maar vanaf 2022-2023 hebben we er een nieuwe bij: 'evenwicht'. Hierbij komen alle (ja, écht alle) evenwichtstechnieken aan bod. Bal, ton, rolla bolla, stelten, springstelten, kabel, slackline, funambule, slap touw, eenwieler, flessen lopen, ladder, … Iedereen vanaf 8 jaar is welkom, ongeacht ervaring of niveau.

Evenwicht

De specialisatieles 'Evenwicht' wordt gegeven door onze Johan Wuyts (oprichter van Lyapunov, en gek van wiebelende hoogtes en labiele evenwichten). In deze lessen kan er veel meer aandacht gaan naar de evenwichtstechnieken dan in de multicircuslessen, en dus kunnen er zeker grenzen verlegd worden. Natuurlijk komt niet alles elke les aan bod - dus nee, het is niet voortdurend op stelten staan - maar doorheen het jaar gaan de leerlingen heel reglematig op bal, ton, rolla bolla, kabel, slackline, funambule of stelten staan, op de eenwieler rijden, op flessen en ladders lopen! Iedereen vanaf 8 jaar is welkom, ongeacht ervaring. 

  • Evenwicht: dinsdag van 17u00 tot 18u30 in Den Hangar in Mechelen

Lessenrooster

Ma
Di
17u00-18u30
Evenwicht
Hangar Mechelen
Wo
Do
Vrij
Za
Zo
10u00-13u00
Circusclub
Hangar Mechelen

Circusclub

Voor wie graag extra wil trainen, is er de Circusclub op zondag! Voor iedereen die zelfstandig kan oefenen op een veilige en verantwoorde(lijke) manier. Jongere kinderen kunnen wel samen met een ouder komen trainen.

Elke zondag van 10u tot 13u, ook tijdens de vakanties. Je kan je voor een volledig jaar inschrijven, of ter plekke inschrijven en betalen voor 1 keer.

Prijzen

Een les van 1.5u per week, kost 220€ voor het hele jaar. Er zijn kortingen voor bijkomende gezinsleden, en voor bijkomende lessen van dezelfde leerling. Je leest er alles over bij de 'veelgestelde vragen'.

Inschrijven

De inschrijven voor circusjaar 2023-2024 starten op maandag 15 mei om 19u00 stipt. Zit je met vragen? Neem dan zeker eens een kijkje bij de veelgestelde vragen. Als inschrijven via de computer niet zo goed lukt, kan je altijd even bellen naar: 015 33 07 34

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
©2022 Circolito
BTW BE0478.541.877
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringin brand gezet door de maanstekerij