Circolito
Circuskamp

2022: CIRCOLORE!

Geen wit, zwart of grijs tijdens het Circolitokamp van 2022, maar karmijnrood en zonsondergangoranje, kuikentjesgeel en appelblauwzeegroen, korenbloemblauw en pimpelpaars...

Er was eens...

... een schilder die over zijn verfpotten struikelde. En een kunstenaar met een hoofd vol regenbogen. Of was er een duistere slechterik die alle kleur uit de wereld wilde? ... 

De link naar de kampwebsite werkt natuurlijk nog niet, da's voor de achterblijvers die tijdens het kamp een beetje mee willen volgen.

Maar hieronder kan je wel lezen hoe ons kamp ongeveer ineen zit...

Wanneer? Waar?

Begin van het kamp

We verwachten je op maandag 22 augustus om 16u aan de hoofdingang van 'Weyneshof' (Weynesbaan 126, Rijmenam (Bonheiden)). Gelieve de aanwijzingen van de parkeerboys (m/v/x) goed op te volgen zodat alle auto's een plekje vinden!

Einde van het kamp

Het kamp eindigt op zaterdag 27 augustus. Om 14.30 start een spetterende slotvoorstelling met massa's topartiesten (zoals jij!) en een enthousiast publiek. Rond 16u zit het kamp er op. Tentjes afbouwen en beddegoed verzamelen, laatste knuffel voor je besties, en naar huis met nieuwe herinneringen, vaardigheden en vrienden voor het leven (en met een gegarandeerd slaaptekort ;-) ).

Over onze nachten

Slapen doen we in tenten. De deelnemers uit de jongste groep kunnen ook kiezen voor de slaaphoeve (maar mogen zeker ook in een tent mee!).

Niet vergeten: eigen tent met alles erop en eraan (check je stokken, tel je haringen, en kijk even na of er geen muizen in gekampeerd hebben...), matras (met pomp, zonder gaten en mét stopje!) of matje en slaapzak, slaapspullen, toiletgerief… Zaklamp niet vergeten! Het gaat echt niet warm zijn eind augustus. Een extra dekentje of een dikke trui voor 's avonds en 's nachts is zeker geen luxe... Tenten mogen gedeeld worden, maar maximaal 5 personen per tent. (Als er deelnemers van verschillende leeftijdsgroepen een tentje delen, dan komt de tent in het slaapdorp van de jongste deelnemers te staan. De oudste groep is geboren in 2007 of vroeger, de middengroep is van 2008 tot 2010, en wie in 2011 of 2012 geboren werd, is bij de jongste groep.)

Slaap je in de slaaphoeve? Dan kan je een bed gaan kiezen in de slaaphoeve. Niet vergeten: een eigen hoeslaken voor over de matras is verplichtin de slaaphoeve. Slaapzak of dekbed meebrengen, je eigen kussen meebrengen, slaapgerief, toiletspullen, en best ook een zaklamp,...

Over onze dagen

Elke dag zijn er een pak circusworkshops om uit te kiezen, voor alle niveaus. Zowel beginners als specialisten gaan zeker uitdagende workshops of trainingen vinden. We doen niet alleen maar circus. Er zijn grote spellen, een free podium, ... En 's avonds is er natuurlijk ook nog heel wat te beleven, tot we gaan slapen.

Voor het lekkere eten rekenen we op de kookkunsten van Caroline en haar team: uitgebreid ontbijt, veel verse groenten, minstens één warme maaltijd per dag, een vieruurtje...

Praktisch

Circusmateriaal

Als je eigen circusmateriaal meebrengt MOET dat gemerkt zijn MET JE INITIALEN/OF JE NAAM. (een tekentje dat alleen jij herkent is NIET voldoende!) Stop alles samen in een zak of circuskoffer, en zet daar ook je naam op. (Circusmateriaal zonder naam krijgt meteen een grote C van Circolito!) Wie zelf geen circusmateriaal heeft, moet niet wanhopen, er is genoeg materiaal van Circolito.

Identiteitskaart

Breng je identiteitskaart mee in een dichtgeplakte envelop, met je naam aan de voorkant van de envelop.

Medicijnen

Als je medicijnen neemt: zorg dat alles in een zakje zit, met je naam op en voorzien van een heel duidelijke uitleg: wat, wanneer, hoeveel, etc. Geef het zakje af tijdens het onthaalmoment.

Drinkbus

Breng een drinkbus mee, met je naam op.

Kledij

Kledij: voldoende en warme speelkledij = sportieve kledij die vuil mag worden, en waarbij het geen ramp is als ze met een scheurtje ofzo terug komt. Aangezien dit België is, en het klimaat het ook niet meer zo goed weet, moeten we een beetje op alles voorbereid zijn. Zeker meebrengen: regenjas (voor twee druppels blijven we niet binnen!), dikke warme trui, lange broek, en voldoende, sportief geschikt schoeisel zeker niet vergeten. T-shirts en ondergoed en korte broeken ook niet! (Ook bij mooi weer is het gras ’s morgens nat, dus met 1 paar schoenen kom je er echt niet.) Vraag even aan Frank of Sabine of er een kans is dat we een zwembroek nodig hebben, en stop ze in dat geval in de valies! ZET. OVERAL. JE. NAAM. OF. INITIALEN. IN! (ja, overal!)

Anti-muggen-spul

Dat helpt trouwens vaak ook tegen teken. En aangezien we in een bos zitten, door gras lopen en er vaak massaal veel muggen zijn: zeker meenemen!

Zaklamp

Om 's nachts de toiletten te vinden. En daarna je bed.

Telefoon

We zijn niet verantwoordelijk voor dure spullen zoals telefoons enzo die kwijt geraken of stukgaan omdat er iemand bovenop gaat staan in een donkere, al dan niet heel netjes opgeruimde tent. En we willen niet de verantwoordelijkheid nemen om 100 telefoons veilig bij te houden. Dus... beter niet meebrengen, of op eigen risico!

Kaartjes en brieven

Ons adres (voor kaartjes en brieven, altijd leuk!): Weyneshof, Circolito, , Weynesbaan 126, 2820 Rijmenam.

Dringend?

Voor dringende gevallen kan je bellen naar Lieven: 0495 50 38 36

Inschrijven

Het kamp is volzet, alleen op de wachtlijst is er nog plaats. Je weet maar nooit, inschrijven (voor de wachtlijst) kan via de inschrijvingspagina.

Circolito
Schrijf je in op onze nieuwsbrief
©2022 Circolito
BTW BE0478.541.877
RPR Mechelen
Privacy- & cookieverklaringsite made by design