Wat / prijzen

Alle technieken komen aan bod.

Bal- en tonlopen, trapeze, doek en mast, loopkabel en stelten, eenwieleren en rolla bolla, jongleren met doekjes, balletjes, ringen (en misschien zelfs kegels), diabolo en flowerstick, acrobatie en circustheater, ... 

In vergelijking met de wekelijkse lessen is er meer oefentijd voor de technieken die je echt wil leren of wil verbeteren.

Er zijn elke dag lessen van 9 tot 16u, met een middagpauze rond 12u, en een korte pauze in de voor- en namiddag. Er is opvang tussen 8u30 en 17u.

Op het einde van de week, omstreeks 15u15, is er een optreden om te laten zien wat we geleerd hebben! Ouders, broers en zussen, buurvrouwen en de meester van op school, ... : iedereen welkom, inkom is gratis!

Prijzen

Een multi-circusweek (standaard 5 dagen) kost standaard 115€. Circolito-leerlingen , die ingeschreven zijn in de wekelijkse lessen, krijgen 15€ korting, en betalen dus 100€. Bijkomende deelnemers uit hetzelfde gezin krijgen 10€ korting. Mechelse kinderen kunnen hun TalentenTickets gebruiken voor de circusweken.

  • Als het een week van maar 4 dagen is, dan is de basisprijs 95€. De leerlingenkorting (voor Circolito's en dus ook voor CircusPunters), bedraagt 12€ en de familiekorting is 8€.
  • Voor een circus3daagse is de basisprijs 75€. Leerlingen krijgen 9€ korting, en de tweede deelnemer van een zelfde gezin krijgt 6€ korting.
  • Voor een circus2daagse is de basisprijs 55€. Leerlingen betalen 6€ minder, en de tweede deelnemer van het gezin krijgt 4€ korting.

Kortingen en attesten:

  • Kinderen met een vrijetijdspas (in Vilvoorde) of een UITpas voor kansengroepen (in Mechelen) betalen slechts 20% van het inschrijvingsgeld. (Dus 23€ voor een hele week)
  • Heb je geen UITpas met kansentarief (Mechelen) of Vrijetijdspas (Vilvoorde), maar is het inschrijvingsgeld wel een probleem, neem dan even contact op met lieven@circolito.be, dan zoeken we naar oplossingen.
  • Als je mutualiteit een tussenkomst voorziet voor deelname aan sportkampen, dan kan je via 'mijn circolito' een 'bewijs van deelname' downloaden, als de inschrijving volledig betaald werd. Lees hier wat je dan moet doen.
  • Ouders van deelnemers die nog geen 12 zijn, kunnen een fiscaal attest voor kinderopvang downloaden via 'mijn circolito' voor circusweken, kamp, weekend... Voor de wekelijkse lessen kan dat niet.

ballopen en tonlopen