De Warmste Week 2021

 
Liefste Circolito's!
 
Jullie zagen het filmpje misschien al passeren, Circolito is 1 van de 200 projecten die gesteund zullen worden door De Warmste Week, jihaa! Omdat we 110% achter het thema staan (mogen zijn wie je bent), organiseren wij ook een actie om centjes in te zamelen: Cirq@Home!  Je kan een privé circusinitiatie of een circusoptreden winnen en we komen helemaal tot bij jou thuis om voor je deur (of in de tuin, of op een pleintje vlakbij) een circusinitiatie te doen of onze show te vertonen! Ideaal tijdens de afkoelingsweek of in de kerstvakantie, het beste middel tegen circusles-afkick-verschijnselen én een goede manier om alle projecten van de Warmste Week te steunen! Lees snel verder:
 
Praktisch
- Je kan lotjes 'kopen', 1 lotje kost 5 euro en per lotje komt je naam 1x in de pot terecht
- Je koopt ofwel een lotje voor de circusinitiatie ofwel voor de circusoptredens
- Er zijn circusinitiaties op donderdag 23/12 en op donderdag 30/12. We gaan op beide dagen langs aan verschillende voordeuren, er zijn dus meerdere winnaars per dag!
- De circusoptredens zijn op woensdag 29/12. Ook hier zijn er meerdere winnaars.
- Iedereen die een lotje koopt krijgt achteraf ook nog een verrassing in de mailbox!
- Lotjes 'kopen' kan via dit google formulier, je naam komt natuurlijk pas in de pot als de centjes op onze rekening staan: https://forms.gle/EVvxyFy9beqgqs2MA 
- Je kan betalen met Payconiq, of door te storten op ons rekeningnummer BE44 4140 0510 3145. Vermeld er dan even 'warmste week' of 'Cirque@home' bij en de naam die je opgaf in het formulier. (die uitleg komt ook nog eens op het einde van het formulier)
- We gaan het liefst tot aan Mechelse deuren (milieu enzo, als het lukt komen we zelfs met de CircusV'lo!), een beetje verder kan ook nog, maar we gaan niet tot aan de zee. Wie niet in de buurt woont, en toch een lotje wilt kopen, kan Circolito als adres opgeven (als jij dan wint, dan spelen we - in beperkte kring - een ‘thuismatch’ bij Circolito in Mechelen)
- De deadline om lotjes te kopen is 23/12, 23.59u, want uiterlijk op 24/12 moeten we alle inkomsten doorstorten naar De Warmste Week.
- Voor de circusinitiaties zijn er twee lotingen, één keer op dinsdag 21/12 en één keer op vrijdag 24/12. Je naam blijft gewoon in de pot zitten en speelt automatisch een tweede keer mee als je de eerste keer niet won. De circusoptredens worden verloot op vrijdag 24/12.
 
Info voor als je zou winnen
- De initaties zijn bedoeld voor één gezin, je kan eventueel een paar buren uitnodigen, maar we willen virus-safe blijven, dus gebruik je gezond verstand en beperk het aantal contacten. :-) 
- Ook de optredens houden we klein en gezellig. Maar je kan wel aan de buren laten weten dat we langskomen, dan kunnen zij mee-genieten.
- Een initatie duurt ongeveer een uurtje, de circusoptredens zullen maximaal een kwartiertje duren!
 
ALVAST EEN DIKKE MERCI VOOR DE STEUN!