MAD festival

Circus kijken en circus doen!

Onze collega's van Ell Circo Dell Fuego uit Antwerpen organiseerden in het verleden al de eXtreme Convention en het Acrobat-festival. Nu hebben ze de krachten gebundeld met Wintervuur, en serveren ze een festival-en-conventie--één voor iedereen met een hart voor circus. 

Straffe optredens met o.m. 'Sono Io' van Circus Ronaldo (met 'onze' Pepijn in een prachtrol), 'à deux metres' van ADM, 'HOMAN' met (ook al 'onze') Vincent Bruyninckx van Collectif Malunés, ... (Het volledige programma vind je hier.) 

En een MASSA workshops voor iedereen: vaste en vliegende trapeze, jongleren, trampo wall, fysiek theater, maxi trampoline, kine, Chinese mast, roue Cyr, grond acro, handstand, bascule, doek, straps, acro porté, diabolo, hoepel acrobatie, ...

Elk jaar trekken er ook een aantal Circolito's naar Antwerpen, en dat zal dit jaar niet anders zijn! (Maar let op, het is niet omdat er daar ook circuslesgevers van Circolito zijn, dan het een geleide Circolito-activiteit is, he) 

Iedereen kan rechtstreeks zelf inschrijven via de site, daar vind je ook alle info over workshops, inbegrepen voorstellingen, maaltijden, mogelijkheden om te overnachten en de prijzen:

https://www.knstnlab.be/nl/mad-festival/programma/convention/18/

Korting voor Circolito's

Wie op dit ogenblik (2021-2022) leerling, assistent of lesgever is bij Circolito, krijgt 25€ korting op het weekend ticket (geen korting voor dagticket). Geef de speciale Circolito-code CL2022 in. (Niet-Circolito's mogen deze code dus niet gebruiken, he!)

Het hele programma met alle voorstellingen vind je hier: https://www.knstnlab.be/nl/mad-festival/programma/